Info-avond Christelijke woongroep Nijmegen

24-03-2010

Heb je er wel eens aan gedacht met christenen in een woongroep te wonen?

Heb je er wel eens aan gedacht met christenen in een woongroep te wonen? Mijmerend van een grote woonboerderij of van meerdere huizen naast elkaar met een grote tuin, de mogelijkheid om mensen welkom te heten en gastvrij te zijn zonder ruimtegebrek, een grote eettafel waar je regelmatig gezellig met elkaar eet?

Een woonplek waarin een multifunctionele ruimte is die je voor allerlei activiteiten kunt gebruiken als koorrepetities, schilderlessen, gebedsavonden, dansworkshops, worship-sessies, wijkbijeenkomsten en straatfeesten? Een plek waar niet iedereen een eigen boormachine hoeft te hebben, maar waar je spullen deelt en er tegelijk ook ruimte is voor je eigen racefiets?

Een plek waar je van elkaar leert, elkaar inspireert, elkaar helpt, elkaar vanuit je relatie met God bemoedigt en zijn principes midden in onze maatschappij uitleeft? Een plek die tot stand komt doordat iedereen met zijn beperkte middelen bijdraagt aan iets wat groter is dan je alleen kon realiseren?

Wij (Katrin, Dirk, René en Martina) hebben al sinds langere tijd de droom een christelijke woongroep in Nijmegen te starten. Dit willen we graag met een grotere groep doen en we zijn daarom op zoek naar mensen die hierin geïnteresseerd zijn. Op donderdag 22 april organiseren we een vrijblijvende brainstormavond voor iedereen die wil nadenken over christelijke woongroepen. Naast dat je iets zult horen over onze ideeën en plannen willen we samen vanuit een ruime blik uitwisselen.

De avond begint om 18.30 met samen eten. We gaan voor jullie koken en je mag gewoon aanschuiven. Om 19.30 is er koffie, dus dat is ook nog een moment om erbij te komen. Om 20:00 begint de avond met een programma dat door André Bikker geleid zal worden. André heeft ervaring met het wonen in en begeleiden van woongroepen; hij is ook actief geweest in Nijmegen bij Youth for Christ.

Als tegemoetkoming in de kosten vragen we € 5,- incl. de maaltijd en € 3,- voor het bijwonen van enkel het programma.

Als je wilt komen, graag aanmelden (in ieder geval voor de maaltijd) bij Martina Klein: martina@tief.nl, 024-3563109 of 06-40485419.
plaats: Koffiehuis De Verwondering Eilbrachtstraat 8 tijd: 18.30u samen eten 19.30u koffie/thee 20.00u begin avondprogramma

Terug naar het nieuwsoverzicht