Paasboodschap in Farsi

23-04-2017

Beluister de Paasboodschap van Farah M.

Wat de opstanding van Jezus verandert in je leven! 

Farah Pasen.JPG

Beluister hier de boodschap in Farsi van Farah.

Er is een bijzondere kracht in de dood en de opstandig van Jezus. In het bloed van Jezus is vergeving onze zonden. In de opstandig van Jezus is een kracht die je leven verandert.

Hoe was de situatie van de apostelen voor de opstandig van Jezus? Ze waren op vrijdag vol van angst, van zorg en van vrees en ze zijn gevlucht. Wat een zware dag! Op zaterdag waren ze vervuld met een gevoel van eenzaamheid, teleurstelling, ze waren doelloos, vol van depressie en afwijzing. Ze waren vergeten wat Jezus over zijn opstanding had gezegd. Ze zijn in hun eigen angst gebleven.

Maar op zondag werden ze veranderd, toen hebben ze de opstandig van Jezus gezien. Die dag werd voor hen een dag van blijdschap, hoop, rust, sterkte, vertrouwen. Ze begrepen nu wat Jezus tijdens zijn leven had gezegd. (ik laat jullie niet als wezen achter, ik kom bij jullie terug). Ik ben met jullie, alle dagen tot aan het einde van deze wereld.

In ons geestelijke leven gebeurt hetzelfde. Ons leven heeft ook een vrijdag. Een dag vol van vrees, angst, eenzaamheid en vlucht. Op de zaterdag van ons leven zijn we verdrietig, doelloos, depressief en verloren. Het lijkt alsof we alles hebben gemist en geen toekomst meer hebben. Er is alleen nog een gevoel van eenzaamheid. We vergeten dat de belofte van jezus het belangrijkste is in ons leven.

Maar op de zondag van ons leven worden we weer blij. Het is een dag van vol van blijdschap, hoop, vertrouwen, kracht en we herinneren ons de belofte van Jezus.

Deze drie dagen gebeuren ook in ons leven. Onze hoop is op zondag, op de opstanding van Jezus. Vrijdag en zaterdag zijn niet de laatste dagen voor ons, zondag is de laatste dag. Dus zorgen en verdriet hebben niet het laatste woord in ons leven. Het laatste woord heeft Jezus. Ik laat jullie niet alleen, Ik ben met jullie tot in eeuwigheid. Dit is onze hoop, hij leeft en elke dag is voor ons zondag.

Farah M.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht