Er is weer veel nieuws op de Sela & Co website.

Silaa koffie heeft nu Sela & Co koffie

 

Sela & Co koffie nieuws Thailand


cupping.jpg

In Chiang Mai is een officieel gecertificeerd koffie lab.
Laatst was er een cupping waar Sela & Co koffie werd getest. De uitslag was dat Sela & Co koffie specialty coffee is. Bekijk hier de foto's

Bestellen van Sela & Co koffie kan via de website: www.selaco.nl

Koffie videoclip



Sela & Co koffie in uw gemeente!

Wij zijn op zoek naar mensen die Sela & Co koffie in hun kerk of gemeente willen introduceren. De meeste gemeenten drinken na de dienst koffie. Wat is er nu mooier dan samen een lekker bakje koffie drinken en nog aan zending doen?
Lees hier verder 


standbezoek.jpg

Sela & Co koffie moet je geproefd hebben!

Het koffiebedrijf Silaa Farms is enige jaren geleden opgezet te midden van de Karen bevolking in het noorden van Thailand. Het idee is ontstaan omdat de regering van Thailand de Karen verboden heeft om nog langer bos op de bergen te kappen om rijstvelden aan te leggen. Hierdoor trekken veel mannen naar de stad om daar werk te zoeken waardoor de gezinnen ontwricht worden. De verbouw van koffie in de bergen biedt een mogelijkheid voor het gezin om weer bij elkaar te zijn en in eigen onderhoud te voorzien. Op het ogenblik zijn 100 boeren betrokken bij het bedrijf.

Direct naar het bestelformulier ...

Interview koffieboeren

Tijdens de reis hebben wij verschillende koffieboeren geïnterviewd. Lees hier verder 

koffieboer.jpg

Koffie helpt tegen kanker

Lees hier verder

Ambassadeurs gezocht

Sela & Co koffie is op zoek naar mensen die enthousiast zijn over Sela & Co koffie. Mensen die in hun omgeving aandacht willen vragen voor waar Sela & Co koffie voor staat. Er zijn vele mogelijkgheden om betrokken te zijn bij Sela & Co koffie. Hebu u interesse, neem dan contact op met: wdorsman@elim.nl

Ambassadeurs.jpg

 
Sela & Co koffie is single estate koffie:

vervoer koffie.jpg

Sela & Co koffie is een koffie van één bedrijf waarbij zo'n 100 koffieboeren betrokken zijn. Dit wordt een single estate koffie genoemd. De meeste koffie die je in de supermarkt vindt zijn melanges van verschillende soorten koffie. Voor een single estate koffie worden alleen de beste bonen gebruikt zodat de smaak van deze koffie het beste tot zijn recht komt. Het zou jammer zijn om deze koffie te vermengen met andere soorten koffie.

Van bes tot boon 

Lees hier het verhaal van de koffie 

Wij leveren snelfilter- grove maling en bonen in pakjes van 250 gram en 1 kg, zie bestelformulier.

Ga naar het bestelformulier.

Lees hier verder voor achtergrond informatie.