Sela & Co koffie als zending

 

 

Sela & Co koffie in uw gemeente!

Wij zijn op zoek naar mensen die Sela & Co koffie in hun gemeente willen introduceren. De meeste gemeenten drinken na de dienst koffie. Wat is er nu mooier dan samen een lekker bakje koffie drinken en nog aan zending doen ook?
Door de eerlijke manier van handelen is het werk zelf al een getuigenis. Zo worden de boeren direct betaald als zij de koffiebessen komen brengen. Dit is erg ongebruikelijk in Thailand, vaak moeten zij maanden op hun geld wachten of ze krijgen helemaal niets.
Onze levensstijl is ons eerste getuigenis en laat mensen in de praktijk zien hoe een leven naar Gods wil eruit ziet. Vaak leidt dit tot diepgaande gesprekken met de boeren en de medewerkers. Zo konden het afgelopen jaar twee van de medewerkers gedoopt worden.

standbezoek.jpg


Sela & Co koffie is:
Eerlijke handel, dus maatschappelijk verantwoord
Met zorg voor de schepping geproduceerd, 100% biologisch
Geeft werk aan de armen
Laat een christelijke levensstijl zien door de manier van omgaan met medewerkers en koffieboeren
Brengt mensen op een natuurlijke manier in aanraking met Jezus
Is topkwaliteit 100 % arabica koffie
Heeft een rijke, kruidige smaak
Sela & Co koffie drinken is genieten voor jezelf en voor de Karen mensen die het geproduceerd hebben

De verbouw van koffie in de bergen biedt een mogelijkheid voor de Karen gezinnen om weer bij elkaar te zijn en in eigen onderhoud te voorzien. Op het ogenblik zijn 100 boeren betrokken bij Silaa Farms.  Silaa Farms werkt biologisch en volgens de principes van eerlijke handel.

Dit is een goed voorbeeld van de projecten waar wij als Elim naar toe willen. Geen giften meer geven maar mogelijkheden creëren voor de mensen om zelf in hun levensonderhoud te voorzien. Deze koffie kan bij ons gekocht worden. We kunnen ook een presentatie bij u in de gemeente verzorgen. De prijs is mogelijk wat hoger dan een standaard pakje in de winkel maar hiervoor krijgt u dan wel een pakje eerlijk betaalde koffie die de boeren weer een normale manier van leven geeft, van topkwaliteit is en de boeren de kans geeft het Evangelie te horen. Alle bonen worden handgeplukt en gesorteerd om de beste kwaliteit te waarborgen.

Voor bestellingen klik hier.

Voor meer informatie over Sela & Co koffie klik hier.